''road trip''

idag ska jag för första gången i hela mitt liv och under den långa perioden på typ 3 veckor jag haft körkort köra bil längre än 20minuter! jag ska åka i typ 4 LÅNGA timmar helt ensam med hunden!
så nu hopps jag att alla håller tummarna för att vi kommer fram levande!

Avis och deprimerad...

De finns en sån där underbar person i min närhet som har precis den motivation till träning som jag drömmer om att ha! Vill kunna ta tag i saken själv, åka till gymmet, köra ett rejält pass, svettas och gnälla över träningsvärken dagen efter!
Svär lite för mig själv varje gång jag läser allt personen skrivet om träning för att jag är så jävla avis! Så självklart trycker jag ner mitt eget självförtroende varje gång och kryper ner i sängen och gömmer mig under täcket...
Jag skulle verkligen behöva någon som bestämmer tid, plats och sedan kör ett träningspass med mig för att jag ska ta mig tid att göra det! Åh vad jag avskyr den här sidan av mig...


Ont life, live it


I workout...

Tumblr_m59820u0uh1r89ayeo1_1280_large

kaosar som vanligt

måste kanske erkänna att jag verkligen lyckades med mitt impulsiva jag igår.. fick ju som sagt för mig att måla om rummet vitt, vilket jag också gjorde och det stod klart kl.22.00 dock utan att jag kunde ställa tillbaka några möbler så det fick bli en liten nödlösning under natten.
Nu vet jag bara inte var jag ska ställa allt...
heh, så just nu står alla saker längs ena väggen med sängen placerad i mitten på något lite underligt vis. Iaf så är det faktiskt ganska mysigt och det får väl se ut såhär tills jag vet vad jag ska göra med sakerna!
Och nej ni får inte så några fina bilder på hur det ser ut just nu! det är bara helt enkelt för.. vackert? för att visa upp!

Dags att göra om..

Vaknade upp imorse och kände att det verkligen var dags att köpa den där nya sängen jag pratat om så otroligt länge! Men tydligen tyckte mina föräldrar att idag va en bra dag att plocka ner mig på jorden igen så sängen får nog fortsätta vara en dröm ett tag till!
Iaf så blir det lite vit målarfärg som ska inhandlas och sen börjar jag nog måla om rummet!


...

Va otroligt länge sedan jag tog en promenad med vovven då hon kunde gå lös typ hela tiden så det behövde vi verkligen + att jag fick en chans att ta med mig kameran (A)
Men man ser verkligen på Selma att hela hon är överlycklig när hon får springa omkring! Hon tyckte tom. att det va roligt med lite inkallningar så det här måste jag prioritera oftare!! 

jag har allt vart flitig under lovet...

Nu har jag tydligen gått och fått för mig att det är skiit långt kvar tills det är dags att göra teoriprovet till körkortet och inte pluggat något alls! Men nu har verkligheten kommit ikapp mig igen och jag kommer inte ihåg något allt av det jag pluggat tidigare!! nu har jag alltså 3dagar på mig att lära mig allt igen!! känns otroligt underbart! förstår inte hur jag har tänkt.. 
Tänk va skönt det skulle vara om det bara va det där dumma körkortet just nu då... men nej, då har jag såklart 2prov och tusentals uppgifter som jag också borde jobbat lite på under detta underbara lov! men som grädde på moset måste jag ju bara nämna att jag lyckats sätta mig i mer förhållande problem än någonsin och då har jag inte ens ett förhållande :o
Min värld är lite upp och ner just nu men det slutar nog bra! man är ju bara 18åring en gång i livet!!