pretty thing

Jag får ofta höra att jag verkar vara en sån lugn och trygg person. Det kan stämma ganska bra till viss del. men sen kommer dom där stunderna så hela ens värld vänds upp och ner! 
De här har vart den jobbigaste, nervösaste och underbaraste ''helg'' jag haft på otroligt länge! och jag skulle göra vad som helst för att få göra om allt igen!
 
65138_446148058781223_1413575118_n_large

glad och nöjd

är faktiskt otroligt nöjd med julen i år.. Har bara fått vettiga grejer som går att använda, alla har vart snälla och trevliga, inga släkt/familj draman och jag har faktiskt pengar kvar på kontot fortfarande!! är lite stolt över mig själv faktiskt. Och hunden har också skött sig jätte bra! blev lite bus på juldagen då kusinhunden också va på samma ställa men dom låg mest i nått hörn och pussades (tuggade på varandra).
 
Så nu tänker jag ta med mig dessa underbara minnen till nästa år så kanske, bara kanske kan jag se fram emot julen i fortsättningen!

Julkänsla

Äntligen börjar jag komma in i den där mysiga julkänslan!
Alla julklappar är klara och inslagna, granen är klädd och just nu spelas justin bibers julskiva sen förra året..
Har aldrig tyckt speciellt bra om julen, men i år har det inte vart lika stressigt och man har äntligen hunnit njuta lite, det är ju faktiskt en väldigt vacker högtid!


Lucia och filmmys

Sitter just nu hemma hos Helen i soffan och kollar på nån tecknad jättegullig film :)
Finns nog inte mycket som är bättre än barnfilmer en seg dag!!


Allt är inte alltid planerat..


if you jump I'll jump

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre. Nu har Selmas mege ''gett upp'' igen och den här gången trodde jag verkligen att vi hade fått till det bra med foder och sånt.. Det är så otroligt plågsamt att se henne gå från sprallig och glad till livlös och trött. vet inte hur länge till man ska fortsätta försöka. En hund på 1år ska inte behöva må såhär dåligt såhär ofta...