skjut mig..

Tror hela min värld håller på att rasa.. Bryter ihop för minsta lilla fel och min familj börjar nog tappa tålamodet vid det här laget! är ju ganska skönt att kärleken är 30mil härifrån så jag slipper sabba de också..
Förstår inte hur jag kan ha skitigt i exakt alla uppgift i tre år och ändå trott att jag skulle klara av skolan. Får nu sitta hela dagarna och slita arslet av mig bara för att få ett G i kurserna...
Önskar verkligen att man kunde lyckas i livet utan att gå i skolan

söndag 5/5

Vad gör jag en söndags kväll? Jo jag sitter i sängen omringad av påsar med olika skor på fötterna eftersom jag måste gå in båda, så byter jag bara lite då och då... (nej jag har inte mycket till liv)
Men jag har iaf till slut hittat skor till balen och studenten så nu är det bara väntan kvar! Har också gjort klart större del av restuppgifterna i dom kurser som redan är avslutade så lyckats samla på mig G/VG i tre kurser på en vecka! Stolt JAA!!
Nu känner jag att det vart många positiva inlägg här, kanske är dags att börja klaga lite!?

framtids planer

Har nu för en gångs skull skaffat mig lite mål med livet. Kommer nu få jobba/träna hela sommaren för att sedan kunna gå GMU och sen försöka fortsätta som hundförare inom det militära.. Har dock insett att det kommer krävas otroligt hård disciplin från min sida och även en ny hund då Selma är för snäll och skulle aldrig kunna markera människor.. Men de klagar jag inte på! dock får väl de vänta till efter sommaren och GMU:n så jag får min del gjord innan jag börjar kämpa med en liten hund också! Tänker alltså inte ta den ''lätta'' vägen genom nån av försvarsmaktens hundar utan vill vara med och utbilda min egen tjänstehund antingen via försvarsmakten direkt eller brukshundklubben!
Synd bara att jag är så impulsiv och vill göra allt jag får för mig med detsamma.. Kämpa med tålamodet Matilda!!

 

lite resultat efter april.


Börjar bli så otroligt stolt över mig själv! har nu kört 5-6 pass i veckan i snart 4 veckor och de är så roligt att se att man kan börja öka vikterna! på dagens benpass hade jag 10kg mer på stången än vad jag haft tidigare så lite resultat börjar man se av all träning.. Dock inte dom resultat jag skulle velat börja se på vågen men får fortsätta kämpa för de nu hela maj så kör vi nästa in vägning på min födelsedag!