party fredag

Var på maskeradfest igår och tänkte först att jag skulle analysera mig själv lite men.. nja de va kanske inte speciellt intressant eftersom jag är en sån där människa som bara går runt och är allmänt glad och nöjd hela kvällen, sen kommer hem i bra tid och aldrig blir bakis!  
Och visst kan vi prata om andra, men de kanske jag gjort tillräckligt för ett tag.. heh ;) 
Nej men jag måste iaf säga att dom jag umgås med är världens gulligaste folk och det brukar aldrig vara några problem! Eller ja.. det finns ju alltid några som inte vet när det är dags att sluta men tror nog alla känner någon/några sånna! 
Men det är nog just därför jag är så stolt över mig själv! jag behöver inte alcohol i kroppen för att ha roligt, man har minst lika roligt utan och det tycker jag egentligen att alla borde se och förstå.
Hade iaf jätte trevligt igår så tack tack! :)
 

det vi inte håller hårt hugger oss förr eller senare i ryggen...

En värld utan fördommar och elakheter skulle vara helt underbart! Men eftersom det inte funkar så måste man göra det bästa av situatonerna.. Men lite man kan tänka på kanske? 
 
  • Släng inte ur dig vad som hellst till vem som helst - Alla tolkar inte saker på samma sätt!
  • Man får vara ledsen! - Men det betyder inte att alla andra också måste vara ledsna eller att alla måste tycka synd om dig!
  • Gör ALDRIG saker du vet att du kommer ångra! - Sanningen kan komma fram när du minst anar det.. 
  • Va alltid ärlig mot dina vänner. - I mitt fall är dom den bästa sidan av mig!

Psykologi...

tänkte att jag skulle skriva nå djupa tankar kring den här trökiga lektionen men NEJ! 
Tyckligen så tyckte inte livet att jag skulle få insperation till det så får väl skliva en massa annat ornödigt ist... 
Typ som att vi ska annalysera en påhittad killes liv, vi ska ''låtsas'' veta varför han gör dom val han gör och hur han hamnade där han är idag. Lätt? nja... + Att boken som vi kan få lite hjälp av verkar vara tusentals sidor lång med sjukt tråkig text (ja jag överdriver kanske ganska mycket, men tror alla kan känna igen sig i känslan?)
 
Nej men nu ska jag väl använda tiden till något vettigare än att skivar om allt trökigt som händer i skolan.. ♥

sjukare än sjukast

Yeyy, nu missar jag en dag i skolan också... Och visst kanske ni tänker att det inte är en sån stor grej, MEN för nån som mig och då menar jag inte att jag är duktig i skolan utan raka motsattsen! så är frånvaro en enorm grej med tanke på att lärare hotar med CSN-varningar som aldrig förr just nu (det innebär alltså att dom tar bort vårt studiebidrag, eller tom. får betala tillbaka delar va det).
Men det är ju tur att jag har lite saker att göra under dagen iaf! typ som att renskriva en intervju, skriva ett argumenterande tal, boka möte med rekotn och ta reda på en massa rester! måste älska mig själv just nu bara för att jag sätter mig själv i dom här underbara situationerna! 
 

Sjukling

känns som att hela huvudet är alldeles för tungt och att jag snart ska vicka åt sidan för att jag inte orkar hålla upp det längre!
Men har man tid att vara sjuk så? NEJ! är det någon någonsin som egentligen har tid att vara sjuk?
Önskar att tiden bara skulle stanna en stund så jag kan få lite tid till att bara ligga i soffan och ta hand om mig själv! Och då skulle jag koka te i mängder, sitta med fötterna i fotbad flera timmar och försöka flirta hit någon som kan massera mig samtidigt kanske ;)

heh, nej nu ska vi inte deppa ihop för detta! Livet är faktiskt ganska underbart.